Red Bull zou shockdriver kunnen contracteren om Sergio Perez te vervangen voor 2025 als interesse ‘bevestigd’

Een schokkende kandidaat om Sergio Perez te vervangen is naar verluidt naar voren gekomen terwijl Red Bull blijft werken aan hun rijdersline-up voor het seizoen 2025.

Red Bull could sign shock driver to replace Sergio Perez for 2025 as interest 'confirmed'

Eén ding is zeker, Max Verstappen zal racen voor Red Bull wanneer het nieuwe seizoen van start gaat.

De grote vraag blijft echter of Perez naast Verstappen zal staan of niet.

Het is weer een zwaar seizoen geweest voor de Mexicaan, omdat hij moeite had om gelijke tred te houden met de drievoudig Formule 1-kampioen.

Als gevolg hiervan zijn er berichten dat Perez aan het einde van het huidige seizoen zou kunnen worden vervangen door Red Bull.

Yuki Tsunoda en Liam Lawson staan op pole position om het over te nemen van de 34-jarige terwijl ze momenteel racen voor Red Bull’s zusterteam, VCARB.

Red Bull 'cannot afford' F1 driver disparity as pressure grows on Sergio  Perez | The Independent

Er wordt echter beweerd dat er een schokkende nieuwe naam naar voren is gekomen als een potentiële kandidaat om Perez te vervangen.

Zoals gemeld door The Race, Red Bull-directeur Helmut Marko heeft ‘geluiden gemaakt’ over het contracteren van Franco Colapinto van Williams.

Colapinto werd in augustus opgeroepen om Logan Sargeant te vervangen, maar zal slechts tot het einde van het seizoen voor Williams racen, wanneer zijn stoel wordt overgedragen aan Carlos Sainz.

Image

Getty

Williams hoopt naar verluidt Colapinto bij Sauber te plaatsen, maar er is gesuggereerd dat Red Bull zou kunnen proberen de Argentijn weg te lokken.

Voorafgaand aan de Grand Prix van de Verenigde Staten van dit weekend sprak Perez over zijn toekomst in de F1.

Hij zei: “Soms koppelen mensen deze geruchten gewoon aan elkaar en veel mensen pikken het op, vooral in Mexico, met de Mexicaanse Grand Prix in aantocht, ik wilde niet dat mijn fans werden misleid tot valse informatie.

Sergio Perez warned there 'will be an issue' ahead of Liam Lawson's F1  audition

“Ik wilde gewoon duidelijk maken dat ik hier volgend jaar 100 procent zal zijn. Ik heb mijn contract en ik zal het nakomen en dat is niet in mijn gedachten. In mijn gedachten is het om de problemen die we op dit moment met de auto hebben op te lossen.”

Perez voegde eraan toe: “Het is geweldig om deze nieuwe coureurs te zien binnenkomen en meteen competitief te zijn. Tegenwoordig komen de chauffeurs een stuk beter voorbereid aan dan toen ik begon.

 

“Ze zijn vrijwel hun hele carrière bij Formule 1-teams geweest, dus ze zijn naar veel F1-races geweest, ze weten hoe het werkt en ze zijn meteen echt op snelheid. Dus het is geweldig om ze te zien.”

Related Posts

Snoop Dogg REVEALS What He Saw At Diddy Parties!

For decades, Hollywood has beeп kпowп for its glamoroυs parties, where the who’s who of the eпtertaiпmeпt iпdυstry gather υпder the bright lights. Oпe пame that ofteп…

Wielerdroom opgeborgen: ‘Ik had geen sociaal leven meer’ en ‘heb littekens voor het leven’

Twee beloften van de opleidingsploeg van Soudal-Quick Step hebben besloten hun droom om prof te worden op te bergen. Het gaat om de 18-jarige Fransman Gabriel Berg en de…

Eli Iserbyt kent zijn straf na trapincident: Belgisch kampioen mag drie veldritten niet meerijden

De Internationale Wielerunie UCI heeft Eli Iserbyt (26) een schorsing van drie veldritten opgelegd na het trapincident met Ryan Kamp (Fenix-Deceuninck) tijdens de Exact Cross in Beringen…

BREAKING: Will Smith Cries and ‘REGRETS’ ADMITTING to Handing Jaden Smith Over to Diddy His Freak-0ffs.

It’s trυe that Diddy received Jadeп Smith from Will Smith becaυse of his freakoυts Social media υsers are discυssiпg the пewest developmeпts iп the dramatic case iпvolviпg…

Sprintkanon Harrie Lavreysen op eenzame hoogte na historische wereldtitel bij WK baanwielrennen

Harrie Lavreysen heeft een historische wereldtitel gepakt op de WK baanwielrennen. Het 27-jarige sprintfenomeen onttroonde landgenoot Jeffrey Hoogland op de tijdrit van 1 kilometer en pakte daarmee…

BREAKING: Actresses REFUSE to Act for Tyler Perry After His Diddy Freak-offs LEAK.

Tyler Perry, oпe of the most promiпeпt aпd sυccessfυl figυres iп Hollywood, has bυilt aп empire υпlike aпy other. As a Black billioпaire, director, writer, aпd actor, he’s…

error: Content is protected !!