Vader van Max Verstappen publiceert explosief nieuw interview te midden van twijfels over toekomst Red Bull

Vader van Max Verstappen publiceert explosief nieuw interview te midden van twijfels over toekomst Red Bull

Jos, de vader van Max Verstappen, heeft een explosief nieuw interview gegeven, terwijl er twijfels zijn over de toekomst van zijn zoon bij Red Bull op de lange termijn.

De jongere Verstappen heeft zijn hele Formule 1 -carrière doorgebracht onder de vlag van Red Bull . Hij maakte deel uit van het juniorenteam van het team voordat hij in 2015 een contract tekende om voor Toro Rosso (nu RB) te rijden.

Binnen een jaar werd Verstappen gepromoveerd naar het hoofdteam van Red Bull, terwijl de minder presterende Daniil Kvyat de tegenovergestelde kant op ging.

Tot dit jaar leek het erop dat de drievoudig wereldkampioen de rest van zijn carrière bij het team zou blijven, vooral omdat hij in 2022 een nieuw zesjarig contract tekende .

F1: Jos Verstappen pica al resto: "Me gustaría que luchen con Max... o como  en 2021" | Marca

Maar er was onzekerheid over zijn positie aan het begin van het seizoen van 2024, waarbij Verstappen zelf beweerde dat hij Red Bull zou kunnen verlaten als de adviseur van het team, Helmut Marko, uit het team zou worden gezet vanwege beschuldigingen van het overtreden van het protocol tijdens het weekend van de Grand Prix van Saoedi-Arabië .

De Oostenrijker, die in dienst is van het moederbedrijf van Red Bull en niet van het raceteam, werd vrijgesproken van enig vergrijp .

Leden van Verstappens entourage voerden ook gesprekken met Mercedes over een overstap naar het team vanaf 2025, zo beweerde hun teambaas Toto Wolff . Maar er kwam geen overeenkomst en de Silver Arrows contracteerden vervolgens Kimi Antonelli om de naar Ferrari vertrokken Lewis Hamilton te vervangen .

Jos Verstappen o la siempre difícil situación del 'papá del artista' en las  carreras

Maar de contracten van de Italiaan en zijn teamgenoot George Russell lopen eind 2025 af. Dan zal de vraag of Verstappen zich bij het team aansluit ongetwijfeld weer ter sprake komen.

Er is een extra complicatie in de vorm van zijn vader Jos, die een stormachtige relatie heeft met Red Bull-baas Christian Horner en zich dit seizoen steeds kritischer op het team heeft uitgelaten vanwege de recente terugval in prestaties.

Jos Verstappen, Red Bull-race-engineer Gianpiero Lambiase en Red Bull-coureur Max Verstappen op de foto (

In een gesprek met Motorsport.com heeft Verstappen senior zijn zorgen geuit over de vorm van het team en het feit dat verschillende belangrijke stafleden, waaronder technisch directeur Adrian Newey, sportief directeur Jonathan Wheatley en hoofd racestrategie Will Courteney, het team verlaten.

Hij legde uit : “Ja, dit is waar ik voor waarschuwde.

“Het team zegt dan: ‘Oh, het maakt niet uit, we hebben iemand anders’. Maar er [gaan] nu te veel mensen weg.

“Max krijgt er elke keer vragen over, enzovoort. Dus ja, het is gewoon niet goed, wat er op dit moment gebeurt. En hij [Horner] gaat er altijd overheen.”

In juni, na nieuwe beschuldigingen van Jos dat Horner hem wilde blokkeren voor deelname aan een evenement voor legendes (wat Horner ontkende), maakte de teambaas van Red Bull duidelijk dat hun ruzie niets met Max te maken had.

Hij zei : “De relatie met Max is altijd erg goed en sterk geweest. Hij is onze chauffeur. Hij is degene met wie het belangrijk is om een ​​sterke relatie te hebben.

“Ik heb in het verleden nooit problemen gehad met de vaders van onze chauffeurs. Wat Jos’ problemen ook zijn, ik heb er echt niets op aan te merken.”

Related Posts

Red Bull bevestigt geheime clausule in contract Max Verstappen, terwijl waarschuwing van Michael Schumacher wordt afgegeven

en woordvoerder van Red Bull Racing heeft bevestigd dat er een geheime clausule in het contract van Max Verstappen staat die alles zou kunnen veranderen. Het lijkt…

PREDATOR 6: The Wasteland

PREDATOR 6: Wasteland – Full Teaser Trailer Suggested videos for you: Get ready for the ultimate Predator showdown! The official trailer for Predator 6: Badlands has finally…

Vader van Max Verstappen publiceert explosief nieuw interview te midden van twijfels over de toekomst van Red Bull

In een schokkende wending van gebeurtenissen heeft Jos Verstappen, vader van regerend Formule 1-kampioen Max Verstappen, brandstof toegevoegd aan de groeiende geruchten rondom Max’ toekomst bij Red…

MAX VERSTAPPEN WOEDEND BIJ FIA NA SCHOKKENDE UITSPRAAK VAN JOHNNY HERBERT! | F1 NIEUWS

Max Verstappen is woedend op de FIA na een schokkende uitspraak van Johnny Herbert, die recente controverses rondom straffen en regeldiscrepanties in de Formule 1 heeft aangekaart….

Dit is Kjeld Nuis: lefgozer op schaatsen moest blowen afzweren, kreeg een zwaar auto-ongeluk en is dol op Joy Beune

Dat Nuis weleens een hele grote kon worden op het ijs, werd al snel (h)erkend door zijn omgeving. In het seizoen 2008/2009 kreeg hij een plekje bij…

Niet in alle kampen een enorme schrik voor Mathieu van der Poel: “Vorig jaar was Wout van Aert favoriet en hij won niet”

Veel heeft er wellicht mee te maken dat Mohoric vorig jaar bewees dat hij weet hoe hij een WK gravel moet winnen. De Sloveen is in 2024 dan ook…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!