Max Verstappen brengt hulde aan de carrière van Daniel Ricciardo met VCARB-exit bevestigd

Daniel Ricciardo and Max Verstappen talk on the 2024 Hungarian Grand Prix Drivers' Parade.

Daniel Ricciardo en Max Verstappen praten.

Max Verstappen bracht hulde aan Daniel Ricciardo voor zijn Formule 1-carrière en de relatie die ze hebben, waarbij de Grand Prix van Singapore zijn laatste bleek te zijn bij VCARB.

Het is bevestigd dat Liam Lawson de 35-jarige zal vervangen voor de rest van het F1 2024-seizoen, waarbij Ricciardo plaats maakt voor wat het einde van zijn Formule 1-carrière kan blijken te zijn.

Max Verstappen brengt hulde aan ‘zeer snelle’ en ‘geweldige kerel’ Daniel Ricciardo

Verstappen en Ricciardo werkten samen bij Red Bull van 2016 tot het vertrek van Ricciardo naar Renault eind 2018, waarbij de Australiër een volgende periode bij McLaren doorbracht voordat hij terugkeerde naar de Red Bull-stal.

Hoewel Ricciardo in Singapore toegaf dat zijn “sprookjeseinde” niet uitkwam, dat als een terugkeer naar het ‘senior’ Red Bull-team om samen te werken met Verstappen, begrijpt PlanetF1.com dat de deur niet volledig is gesloten om hem binnen de Red Bull-pool te houden, hoewel de Australiër wordt verondersteld onbeslist te zijn over het vooruitzicht om weer een derde coureur te worden.

Max Verstappen's 'if this is his last race' message as Ricciardo exit  rumours intensify

Alle gesprekken in Marina Bay hadden gewezen op de mogelijkheid dat het Ricciardo’s laatste race met VCARB zou zijn, waarbij de Aussie emotioneel was terwijl hij met verslaggevers sprak na de geblokte vlag.

De drievoudig regerend wereldkampioen bracht echter zijn eigen eerbetoon en zal uitkijken naar de dag dat ze samen kunnen terugkijken op hun tijd in de sport als ze allebei met pensioen zijn gegaan.

Meer over het vertrek van Daniel Ricciardo bij de VCARB

Na de race in Singapore en gevraagd naar zijn mening over Ricciardo, antwoordde Verstappen: “Ik bedoel, vandaag moet ik hem natuurlijk bedanken voor de snelste ronde!

Ricciardo explains how he helped Verstappen be successful in F1

“Hij is een geweldige kerel, eerlijk gezegd. Weet je, we hebben altijd een geweldige relatie gehad. We hadden een sportieve rivaliteit in het team, hij zal herinnerd worden als een geweldige coureur, als een geweldig persoon ook.

“Ik denk dat hij een geweldig karakter heeft, ik denk dat het heel zeldzaam is als iemand hem haat. Ik denk ook dat we over een paar jaar, als ik er niet meer ben, achterover zullen leunen en terugkijken op al die jaren samen, en samen een biertje zullen drinken.”

Hij voegde eraan toe over hun relatie met Sky F1: “Het klikt gewoon, weet je? Er is geen neppersoon, we kunnen gewoon met elkaar opschieten en zijn gemakkelijk in de omgang, zo zijn we.

“Hij zal zeker herinnerd worden als een zeer snelle coureur, ik denk dat iedereen dat weet, maar ook als een geweldige kerel in de paddock.”

Related Posts

Jeff Walz Breaks His Silence: “My Brother Was the Neighborhood Bully”

Jeff Walz, a well-known figure in the sports world, recently opened up about his personal life in an interview that has since gained significant attention. The headline,…

Lieke Klaver is dankbaar voor unieke gebeurtenis tijdens lange reis: ‘Dit was zó cool’

Lieke Klaver is bijna klaar met het atletiekseizoen. Dus is het hoog tijd voor een korte vakantie. Inmiddels heeft de atlete het vliegtuig gepakt naar Curaçao, waar…

Protest Max Verstappen breidt zich uit nu collega-wereldkampioen zich richt op FIA na boete van 30.000 euro

WRC-legende Sebastien Ogier heeft zich aangesloten bij Max Verstappen in protest tegen de FIA Het protest van Max Verstappen tegen de FIA tijdens de Grand Prix van…

Beyonce SPEAKS UP About Diddy Clip “Jay And Diddy Aren’t Who You Think They Are” – daem (VIDEO)

The receпt revelatioпs iпvolviпg promiпeпt figυres iп the mυsic iпdυstry, particυlarly Jay-Z aпd Beyoпcé, have seпt shockwaves throυgh the pυblic aпd media alike. These revelatioпs, stemmiпg from…

Antonio Brown admits to giving Maxx Crosby the “N-word pass” in 2019

Aпtoпio Browп aпd Maxx Crosby were teammates for a better part of seveп moпths iп 2019, bυt eveп iп that short time, they became very close with each other. While…

Belgisch kampioen Tim Wellens had een goede reden om het WK tijdrijden niet te rijden

Afgelopen weekend won Remco Evenepoel het WK tijdrijden. Belgisch kampioen tijdrijden Tim Wellens stak niet onder stoelen of banken dat hij er niet bij hoefde te zijn….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!