Lando Norris reageert met een X-rating op herhaling van zijn crash op de GP van Singapore na de straf van Max Verstappen voor grof taalgebruik

Lando Norris reageerde vol spanning toen hij zag hoe hij bijna de Grand Prix van Singapore reed.

McLaren-superster Norris gaf een meesterlijke les door van start tot finish aan de leiding te gaan en zondag de Grand Prix van Singapore op het Marina Bay Street Circuit te winnen.

Lando Norris reageert met een X-rating op herhaling van zijn crash op de GP van Singapore na de straf van Max Verstappen voor grof taalgebruik

Toch beleefde Norris tijdens de race ook een aantal zenuwslopende momenten, aangezien hij twee keer de muur raakte.

Na de race werden in de afkoelruimte de herhalingen van Norris’ hachelijke momenten getoond. Reagerend op de beelden, draaide de 24-jarige zich om naar Max Verstappen en zei: “Ik heb mezelf echt in de zeik genomen.” Je kunt de beelden hieronder bekijken, de video bevat grof taalgebruik.

Internationale media zien Lando Norris hard uithalen naar Verstappen: 'Maar  het doet Max geen pijn' | Formule 1 | bd.nl

Norris’ teamgenoot Oscar Piastri grapte toen: “Dus, zonder scheldwoorden te gebruiken, hoe voelde je je toen je dat moment had?”

Vloeken was dit weekend een veelbesproken onderwerp nadat de FIA ​​een einde wilde maken aan het grove taalgebruik binnen de sport.

Verstappen werd het eerste slachtoffer van de nieuwe regelgeving nadat hij tijdens de persconferentie van donderdag de ‘verplichting kreeg om een ​​taak van algemeen belang uit te voeren’.

Over zijn bijna-ongelukken na de race zei Norris: “Het is niet zo dat je per se te veel pusht, soms kan het ook zijn dat je gewoon te veel ontspant.

Verstappen plays with journalists giving only simplistic answers for fear  of being fined

“Misschien was het een beetje van beide, ik weet niet wat het is.”

Hij voegde toe: “Het is lastig. Het is nog steeds lastig om daar te rijden en het is makkelijk om de banden te blokkeren zoals ik deed. Ik heb nog steeds gepusht, ik wilde geen voorsprong van één seconde hebben, ik wilde de grootst mogelijke voorsprong hebben.”

Over zijn race in het algemeen zei Norris: “Het was een geweldige race.

“Het was een paar keer te nipt – ik had een paar kleine momentjes halverwege – maar verder was het goed onder controle, denk ik.

“De auto was mega. Ik kon pushen, we vlogen de hele race en konden aan het einde gewoon chillen. Dus het was een leuke race, nog steeds zwaar, ik ben een beetje buiten adem, maar wel een leuke.”

Max Verstappen woest over teamradio tijdens Grand Prix van Singapore, ondanks taakstraf voor grof taalgebruik

Max Verstappen uitte zijn woede via de boordradio tijdens de Grand Prix van Singapore.

De regerend Formule 1-wereldkampioen Verstappen moest zondag opnieuw genoegen nemen met de tweede plaats, nadat hij de Grand Prix van Singapore had afgesloten achter McLaren-ster Lando Norris.

De race van dit jaar op het Marina Bay Street Circuit verliep minder spannend dan voorgaande jaren. Norris leidde van start tot finish en was een zeer dominante race.

Vóór de race was een van de belangrijkste gespreksonderwerpen de taakstraf die Verstappen moest ondergaan nadat hij tijdens de persconferentie van donderdag had gevloekt.

De straf voor Verstappen volgde nadat de FIA ​​besloot om strenger op te treden tegen grof taalgebruik binnen de Formule 1.

Tijdens de race uitte Verstappen zijn frustraties via de boordradio, maar hij wist het wel binnen de perken te houden.

Nadat hij achter Ferrari-coureur Charles Leclerc uit de pitstraat kwam, woedde de Nederlander: “Ik snap het gewoon niet, waarom laten we hem ons zo ver onderbieden?! Het is gewoon zo stom!”

Leclerc wist Verstappen echter niet te onderbieden, aangezien de Ferrari-coureur op dat moment nog niet was gepit.

Dankzij zijn overwinning is Norris erin geslaagd om de voorsprong van Verstappen op de eerste plaats in het klassement terug te brengen tot 52 punten, met nog zes races te gaan.

Voormalig racer en Sky Sports-deskundige Martin Brundle zei: “Dat was een kampioensrit van Lando Norris. Absoluut geweldig.

“Het wordt spannend als het zo doorgaat. Maar, zoals Lando zelf zegt, Max moet nog verliezen en vanavond werd dat bevestigd.”

Verstappen zei na de race: “Ik was helemaal alleen. Ik probeerde het beste van mezelf te geven en mijn eigen tempo tot het einde te beheersen. De eerste stint was een beetje lastig voor ons, behoorlijk wat bandenslijtage.

“De tweede stint ging iets beter, ik voelde me iets meer op mijn gemak. Op een weekend waarvan we wisten dat we het moeilijk zouden krijgen, P2 is een goede prestatie. Natuurlijk zijn we niet blij met de tweede plaats. Nu moeten we steeds beter worden en dat is wat we gaan proberen te doen.”

De Formule 1 keert volgende maand terug met de Grand Prix van de Verenigde Staten, die op 20 oktober wordt verreden op het Circuit of the Americas.

Related Posts

‘This drives me пυts’ people cry over coпfυsiпg tattoo iп brokeп heart desigп

WHEN somebody get’s a tattoo it caп say a lot aboυt who they are as a persoп or where they are iп life at that cυrreпt momeпt….

Fans barsten uit in woede en eisen zware straf voor Max Verstappen na vermeende overtreding van de regels tijdens de Grand Prix van Singapore

Max Verstappen, regerend wereldkampioen Formule 1, bevindt zich in het middelpunt van een storm nadat er beschuldigingen naar boven kwamen dat hij mogelijk de regels heeft overtreden…

Max Verstappen dreigt F1 te verlaten na controversiële taakstraf voor grof taalgebruik

Max Verstappen heeft gedreigd de Formule 1 te verlaten vanwege de ‘domme’ regels, nadat de wereldkampioen een taakstraf kreeg opgelegd omdat hij de eed aflegde tijdens een…

Titeldromen van Red Bull VERBROKEN nadat FIA valsspeelschandaal bevestigt!

De titeldromen van Red Bull Racing zijn in duigen gevallen na de bevestiging van de FIA dat het team betrokken was bij een valsspeelschandaal. Deze onthulling heeft…

Mercedes wordt geconfronteerd met zware FIA-sancties na de GP van Singapore: de schokkende reden waarom fans het niet zagen aankomen!

Mercedes kan na de Grand Prix van Singapore een flinke boete van de FIA ​​tegemoet zien, wat fans in ongeloof heeft achtergelaten. Het onverwachte probleem draait om…

VERSTAPPEN’S GROTE WRAAK OP FIA IS NET AANGEKONDIGD NA DE GP VAN SINGAPORE! | F1 NIEUWS

Na de controversiële gebeurtenissen tijdens de GP van Singapore heeft Max Verstappen zijn grote wraak op de FIA aangekondigd. De race, die werd gekenmerkt door verschillende straffen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!