Max Verstappen maakt Lewis Hamilton top drie voorspelling, laat Sergio Perez weg

Có thể là hình ảnh về 3 người và văn bản
Lewis Hamilton (GBR) Mercedes AMG F1 met Sergio Perez (MEX) Red Bull…

Max Verstappen voorspelde dat Lewis Hamilton als tweede zal eindigen in het Formule 1- kampioenschap van 2024. Hij liet zijn teamgenoot Sergio Perez buiten beschouwing in zijn top drie-voorspelling.

Verstappen domineerde de seizoensopener Grand Prix van Bahrein vanaf pole position, waarmee Red Bull voor het eerst sinds de Grand Prix van Italië in 2023 een eerste en tweede plaats behaalde.

Hoewel Verstappen de grote favoriet is voor de titel – en zijn vierde in de Formule 1 – lijkt het erop dat de strijd achter hem moeilijk te voorspellen is.

Ferrari had de op één na snelste auto in Bahrein en had bijna een overwinning op Perez, terwijl Mercedes en McLaren moeilijkere weekenden hadden.

Mercedes had last van een oververhitte motor, terwijl McLaren het naar verwachting beter zal doen op snelle circuits.

Voorafgaand aan het weekend werd Verstappen gevraagd naar zijn voorspellingen voor de drie beste coureurs in het kampioenschap.

Interessant genoeg liet hij zijn teamgenoot Perez weg.

“Ik, toen Lewis en toen Charles”, zei hij in een Q&A-voorbeschouwing op het seizoen met Viaplay.

(Van links naar rechts): Max Verstappen (NLD) Red Bull Racing en Lando Norris (GBR) McLaren op de FIA-persconferentie. Formule 1 Wereld
(Van links naar rechts): Max Verstappen (NLD) Red Bull Racing en Lando Norris (GBR)…

Verstappen noemde Lando Norris als een van de coureurs die in 2024 een race gaat winnen.

“Nou, dat hoop ik zeker,” voegde hij toe. “Maar dat schrijven we niet op. Ik denk dat ik voor iemand ga die er nog geen heeft gewonnen… Lando!”

Ook over het aantal wedstrijden dat de Nederlander dit jaar gaat winnen, bleef hij bescheiden.

Verstappen behaalde in 2024 maar liefst 19 overwinningen, een record in de Formule 1.

Hij denkt dat hij er in 2024 maar twaalf zal winnen, maar als we naar de eerste race kijken, zouden het er veel meer moeten zijn.

“Twaalf,” zei hij. “Als het er meer worden, kan ik altijd zeggen dat ik het beter heb gedaan.”

Tot slot tipte Verstappen zijn voormalige team, dat nu de naam Visa Cash App RB draagt, voor een verrassende podiumplaats.

“Hoe gaan we het team noemen… Visa Cash App RB, ze krijgen een podium”, voegde hij toe.

Related Posts

Tarzán (2025) – Primer leftler | Dwayne Johnson, Scarlett Johansson

Dwayne Johnson en Megan Fox zijn klaar om de iconische personages van Tarzán en Jane te zien in een van de meest nabije producties van Warner Bros….

Lando Norris na veroveren pole: “Ik kijk uit naar de strijd met Max”

Na het veroveren van de polepositie is Lando Norris vastberaden om de overwinning te behalen. Dat zal in de straten van Singapore niet makkelijk worden, zeker met…

THOR 5: Legeпd of Hercυles – (2024)

Thor: Ragnarok is a 2017 American superhero film based on the Marvel Comics character Thor, produced by Marvel Studios and distributed by Walt Disney Studios Motion Pictures….

Tyson Fury et l’ancien champion de MMA Francis Ngannou s’affronteront le 28 octobre en Arabie saoudite

  Le poids lourd invaincu et ancien champion du monde des poids lourds de Riga, Tysop Fury, affrontera l’ancien champion des poids lourds de l’UFC, Fraпcis Ngaппoυ,…

Elon Musk To Fund New Anti-Woke Show Featuring Tucker Carlson: “We Need More Journalists Like Tucker Carlson And Less Like Rachel Maddow!”

Elon Musk, the billionaire entrepreneur known for his ventures in technology and space exploration, has recently made headlines again, but this time, for a different reason. According…

Prince Harry is heartbroken after being taken out of the line of succession—his path of repercussions is about to start.

Prince Harry risks being removed from line of succession in royal revenge plot. Prince Harry’s position as fifth in line to the throne could be in jeopardy…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!