Christian Horner ‘onder de indruk’ van het werk van Max Verstappen met het engineeringteam De Nederlander heeft achter de schermen keihard gewerkt en er alles aan gedaan om de huidige situatie te verbeteren.

verstappen max redbull rbcp164

Red Bull Racing-teambaas Christian Horner onthulde het harde werk dat Max Verstappen nu achter de schermen verricht om ervoor te zorgen dat zijn F1-team niet faalt.
Red Bull Racing presteert de laatste tijd niet op het niveau dat we de afgelopen drie jaar gewend zijn. Het Oostenrijkse team had tijdens de meest recente race (de Grand Prix van Italië in 2024) slechts de vierde snelste auto.

Christian Horner komt woorden tekort voor 'leider' Max Verstappen: 'Van  wereldklasse!' | GP33
Nu de situatie in het kampioenschap zo gespannen is, lijkt het ineens echt dat Red Bull dit jaar beide titels kan verliezen. Max Verstappen heeft nog steeds een comfortabele voorsprong in het coureurskampioenschap, maar eindigen op P6 zal niet genoeg zijn.
De Nederlander is zich daarvan bewust en zoals zijn F1-teambaas Christian Horner onthulde, heeft hij veel werk gedaan buiten het zicht van het publiek.
“Wat mij echt heeft geïmponeerd aan Max, is hoe hij echt betrokken is bij dit proces. Hij raakt niet in paniek. Hij werkt samen met de ingenieurs. Hij legt heel duidelijk uit waar de problemen zitten.
“Hij steekt er tijd en moeite in. Hij was er vanochtend vroeg bij. Hij zat vorige week op Zoom-gesprekken en hij zal voor de volgende race op de simulator zitten. Hij werkt hier echt hard aan.”

 

Horner looft werkethiek Verstappen: 'Heeft me geïmponeerd hoe hard hij zich  inzet' | F1Maximaal.nl

Het is verbazingwekkend hoe Red Bull zeven van de eerste tien Grand Prix-races won en geen van de zes daaropvolgende. McLaren, Mercedes en McLaren hebben in de tussentijd allemaal op de hoogste trede gestaan. Horner vervolgde:
“En ik denk dat hij een grote volwassenheid heeft getoond als wereldkampioen. De manier waarop hij met het engineeringteam samenwerkt. Niemand vindt de situatie waarin we ons op dit moment bevinden leuk.”
“Niemand is er blij mee. We moeten echt hard werken om het om te draaien. Maar het enige dat dit team heeft, is kracht en diepte en tact. En we komen terug.”

Horner snapt dat Verstappen met vuist op tafel slaat: 'Hij spreekt het uit,  hij is veeleisend' | F1Maximaal.nl

Met nog acht Grand Prix-weekenden te gaan, moet Red Bull deze situatie zo snel mogelijk omdraaien. Wat misschien een beetje zorgwekkend is voor zijn fans, is dat Helmut Marko beweerde dat het team waarschijnlijk niet veel zal kunnen veranderen voor de upgrades in Austin.
Dat betekent dat Red Bull misschien nog steeds de vierde snelste auto is voor de komende twee races in Azerbeidzjan en Singapore. Christian Horner voegde toe:
“Gezien de prestaties van vandaag, zou je zeggen dat beide onder absolute druk staan. Wij waren vandaag de vierde snelste auto. En zoals je weet, is dat de realiteit. We moeten het omdraaien als we zeker willen weten dat we beide titels winnen.”

 

Related Posts

EU SOU A LENDA 2: Paciente Zero (2024)

O aguardado filme EU SOU A LENDA 2: Paciente Zero está prestes a chegar às telonas, trazendo de volta Will Smith como Robert Neville em uma nova…

Van Helsing 2 (2025) – Primeiro Trailer | Hugh Jackman

O primeiro trailer de Van Helsing 2 já chegou, prometendo uma nova aventura épica com Hugh Jackman reprisando seu icônico papel como o caçador de monstros. Com…

Titanic – 2 Teaser-Trailer 2025 | Leonardo DiCaprio | Kate Winslet | James Cameron

O aguardado teaser trailer de Titanic – 2 já está causando alvoroço entre os fãs! Dirigido por James Cameron, o filme traz de volta as icônicas estrelas…

Train to Busan 3: Unveiling Peninsula (2024) | Teaser Trailer | Filme de Zumbi

O teaser trailer de “Train to Busan 3: Unveiling Peninsula” foi recentemente lançado, e os fãs do gênero zumbi estão em alvoroço. Dando continuidade à aclamada franquia,…

EXTRAÇÃO 3 – Primeiro Trailer (2024)

O aguardado primeiro trailer de “EXTRAÇÃO 3” foi finalmente divulgado, prometendo mais ação intensa e momentos de tirar o fôlego. Continuando a saga de Tyler Rake, interpretado…

Piratas do Caribe 6: O Retorno de Davy Jones – Trailer

O tão aguardado trailer de “Piratas do Caribe 6: O Retorno de Davy Jones” foi finalmente lançado, trazendo de volta a magia e a aventura que encantaram…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!