Lando Norris kijkt ernaar uit om ‘de strijd aan te gaan’ in Zandvoort na een maandlange F1-pauze

Lando Norris staat momenteel tweede in het kampioenschap, met een achterstand van 78 punten op Max Verstappen.

Lando Norris (via IMAGO)

McLaren-coureur Lando Norris heeft zijn zinnen gezet op Zandvoort, nu de Formule 1 na een pauze van bijna een maand weer in actie komt. Het team uit Woking staat momenteel tweede in het kampioenschap, met slechts 42 punten achter Red Bull.

Lando Norris is in formidabele vorm, won de Miami Grand Prix en verzamelde acht podia gedurende het seizoen. De 24-jarige is echter verre van klinisch geweest tijdens cruciale momenten , wat hem punten en potentiële overwinningen heeft gekost.

Norris heeft daarna beloofd om verder te kijken dan zijn tekortkomingen en zich te richten op de komende Grand Prix van Nederland. Hij heeft gehoopt op een vruchtbare uitstap ten gunste van de Papayas, waarin ze knap strijden om een ​​overwinning en podiumplaatsen.

Het is ook een leuk circuit om te rijden. Hopelijk kunnen we doorgaan waar we gebleven waren en de strijd om overwinningen en podiumplaatsen voortzetten.

Lando Norris zei in een interview voorafgaand aan de GP van Nederland

Norris: “Het is ook een leuk circuit om te rijden. Hopelijk kunnen we doorgaan waar we gebleven waren en de strijd om overwinningen en podiumplaatsen voortzetten.”

3/— Junaid #JB17 (@JunaidSamodien_) 19 augustus 2024

De laatste 10 races van het seizoen 2024 worden een zware test voor de topteams, die hun uiterste best zullen doen om de titel te claimen. De komende race op Zandvoort is een passende locatie voor een terugkeer naar actie na een langdurige onderbreking voor de coureurs.

Andrea Stella onthult McLarens plannen voor de tweede helft van 2024

McLaren-teambaas Andrea Stella heeft zijn team geprezen voor hun prestaties tot nu toe. Stella beweerde dat zijn team veelbelovend was, ondanks dat er sinds de Grand Prix van Miami maar weinig upgrades zijn doorgevoerd.

Andrea Stella (via IMAGO)
Op een bepaalde manier ben ik verrast dat we zo competitief zijn geweest, aangezien we vanuit Miami niet echt veel nieuwe onderdelen op de baan hebben gebracht. Dit betekent natuurlijk dat de Miami-upgrade belangrijk was, maar er zullen in de tweede helft van het seizoen nog meer verbeteringen komen.

Andrea Stella via motorsinsideAndrea Stella heeft gesproken over het brengen van grotere upgrades naar de MCL38 voor de resterende races van de campagne. Stella heeft toegegeven verrast te zijn door de prestaties van de uitdager , die op minder upgrades heeft gefunctioneerd dan zijn rivalen.

McLaren zal hier moeten winnen en podiumplaatsen moeten scoren om de koploper, Red Bull, in te halen. Ze hopen nu op een voortzetting van hun sterke runs en het binnenhalen van de titel voor het eerst sinds het sportseizoen van 2007.

Related Posts

Shohei Ohtani inches closer to MLB history with 47th stolen base as 50-50 chase continues

Shohei Ohtani inches closer to MLB history with 47th stolen base as 50-50 chase continues – Source: Imagn Shohei Ohtani’s chase for the elusive 50-50 club (50…

Ohtani Makes MLB History with 45 Homers, 45 Stolen Bases

  Sports Sep 7, 2024 13:56 (JST) Los Aпgeles, Sept. 6 (Jiji Press)–Los Aпgeles Dodgers pheпom Shohei Ohtaпi oп Friday became the first ever Major Leagυe Baseball player…

Angels Manager Has Blunt Summary of His Role in Wooing Shohei Ohtani to Re-Sign

Sep 3, 2024; Anaheim, California, USA; Los Angeles Dodgers designated hitter Shohei Ohtani (17) flips his bat as he is given an intentional walk in the tenth…

Shohei Ohtani melts MLB fans’ hearts with ‘adorable’ first pitch involving his dog Decoy at Los Angeles Dodgers game

Ohtani revealed the trick was three weeks in the making MLB superstar Shohei Ohtani enjoyed another historic night at the ballpark on Wednesday – but was overshadowed…

Shohei Ohtani Won’t Be Honored by Angels in Return to Stadium After Dodgers Contract

Zach BacharCoпtribυtor ISeptember 4, 2024 Christiaп Peterseп/Getty Images Shohei Ohtaпi woп’t receive aпy ackпowledgemeпt from the Los Aпgeles Aпgels wheп he retυrпs to Aпgel Stadiυm as a…

Andrea Kimi Antonelli vervangt Lewis Hamilton bij Mercedes ondanks crash bij hoge snelheid

De 18-jarige tieпer Aпdrea Kimi Aпtoпelli wordt waarschijпlijk beпoemd tot opvolger vaп Lewis Hamiltoп bij Mercedes, oпdaпks het feit dat hij tijdeпs zijп debυυtweekeпd iп de Formυle…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!