Fernando Alonso onthult zijn ‘motivatie’ voor de tweede helft van 2024 na de recente problemen van Aston Martin

Fernando Alonso bleef gemotiveerd voor de laatste 10 ronden van het seizoen 2024, ondanks een moeizame start van Aston Martin dit jaar.

Fernando Alonso (via IMAGO)

Aston Martin staat vijfde in het constructeurskampioenschap met slechts 73 punten gescoord in de eerste seizoenshelft. Rivalen, Mercedes en McLaren verbeterden veel naarmate het seizoen vorderde vergeleken met hun eerste prestaties. Het team uit Silverstone zat echter nog steeds in een lastig parket. Fernando Alonso onthult wat hij hoopt van de tweede seizoenshelft.

De zomerstop van het Formule 1-seizoen 2024 eindigt deze week met de 15e race op Zandvoort. Fernando Alonso gaf onlangs aan dat zijn motivatie is om te hopen op een sterke prestatie in de tweede seizoenshelft. De Spanjaard wil dat het team een ​​auto heeft die consistent de top 10-posities kan bereiken in de kwalificatieraces op zaterdag.

Nou ja, ik bedoel, de motivatie is gewoon hopen op een goed tweede deel van het jaar, wat betekent dat we een consistente auto in Q3 en de top 10 moeten hebben .

Fernando Alonso zei, zoals gerapporteerd door pitdebrief.com

Alonso legde uit dat de recente prestatiedip van Aston Martin hen op een traject had gezet, maar dat ze er niet gefrustreerd over moesten raken . Hij legde uit dat ze in Barcelona, ​​zijn thuisrace, niet het vijfde snelste team waren. In Oostenrijk waren hun prestaties slechter dan verwacht, aangezien ze de zevende of achtste snelste op de grid waren. De Spanjaard hoopte niet opnieuw zulke schommelingen in prestaties te ervaren. Daarom was Alonso niet blij met de inconsistente resultaten van het team en verwachtte hij consistentere en verbeterde prestaties in de laatste 10 ronden.

Ik denk dat we helaas een beetje op en neer zijn gegaan. Barcelona, ​​we waren niet het vijfde snelste team. Oostenrijk, we waren ook vrij slecht; we waren het zevende of achtste snelste team. Ik wil dat hopelijk niet nog een keer meemaken.

voegde Fernando Alonso toe.

Fernando Alonso wil Aston Martin bovenaan het middenveld

Fernando Alonso gaf met grote wens te kennen dat hij wilde dat Aston Martin tot de top van het middenveld zou behoren, net achter de vier beste teams. Hij hoopte dat ze in de loop van de tijd de kloof konden verkleinen en dichter bij die leidende teams konden komen. Hij erkende echter dat het dit jaar een uitdaging was, omdat er niet veel nieuwe verbeteringen of upgrades zijn voor welk team dan ook. Het zal dus moeilijk zijn voor de ploeg uit Silverstone om te presteren met hun oude upgrades.

Fernando Alonso en AMR24 (via IMAGO)
Ik wil in het bovenste gedeelte van het middenveld zitten, net achter de top vier teams. En dan langzaam misschien die kloof naar de top vier teams dichten. Misschien wordt dit jaar moeilijk omdat er niet veel upgrades voor iedereen komen.

Fernando Alonso zei.Fernando Alonso streefde er daarom naar dat zijn team goed zou presteren in de middenmoot en geleidelijk de beste teams zou inhalen. Hij begreep echter dat het bereiken van dit doel moeilijk zou zijn vanwege de beperkte nieuwe ontwikkelingen in de auto’s dit seizoen.

Related Posts

Shohei Ohtani inches closer to MLB history with 47th stolen base as 50-50 chase continues

Shohei Ohtani inches closer to MLB history with 47th stolen base as 50-50 chase continues – Source: Imagn Shohei Ohtani’s chase for the elusive 50-50 club (50…

Ohtani Makes MLB History with 45 Homers, 45 Stolen Bases

  Sports Sep 7, 2024 13:56 (JST) Los Aпgeles, Sept. 6 (Jiji Press)–Los Aпgeles Dodgers pheпom Shohei Ohtaпi oп Friday became the first ever Major Leagυe Baseball player…

Angels Manager Has Blunt Summary of His Role in Wooing Shohei Ohtani to Re-Sign

Sep 3, 2024; Anaheim, California, USA; Los Angeles Dodgers designated hitter Shohei Ohtani (17) flips his bat as he is given an intentional walk in the tenth…

Shohei Ohtani melts MLB fans’ hearts with ‘adorable’ first pitch involving his dog Decoy at Los Angeles Dodgers game

Ohtani revealed the trick was three weeks in the making MLB superstar Shohei Ohtani enjoyed another historic night at the ballpark on Wednesday – but was overshadowed…

Shohei Ohtani Won’t Be Honored by Angels in Return to Stadium After Dodgers Contract

Zach BacharCoпtribυtor ISeptember 4, 2024 Christiaп Peterseп/Getty Images Shohei Ohtaпi woп’t receive aпy ackпowledgemeпt from the Los Aпgeles Aпgels wheп he retυrпs to Aпgel Stadiυm as a…

Andrea Kimi Antonelli vervangt Lewis Hamilton bij Mercedes ondanks crash bij hoge snelheid

De 18-jarige tieпer Aпdrea Kimi Aпtoпelli wordt waarschijпlijk beпoemd tot opvolger vaп Lewis Hamiltoп bij Mercedes, oпdaпks het feit dat hij tijdeпs zijп debυυtweekeпd iп de Formυle…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!