‘Kalm’ Oscar Piastri beweert dat hij ‘meedogenloos’ kan zijn in moeilijke situaties

Oscar Piastri maakte duidelijk dat hij agressief bleef tijdens de race, ondanks dat hij bekendstaat om zijn kalme en beheerste gedrag.9659b28943924278a82b7cec514afe61.jpg (1000×562)

Oscar Piastri behaalde dit seizoen zijn allereerste Grand Prix-overwinning met McLaren op de Hungaroring. De Australiër is altijd kalm en beheerst geweest als het op racen aankomt. De paddock heeft hem nooit in controverses met een coureur of het team zien belanden. Daarom heeft deze aanpak hem respect opgeleverd, maar het riep ook vragen op over zijn capaciteiten. Critici vragen zich af of de 23-jarige de gedurfde risico’s kan nemen met het gedrag dat hij vertoont tijdens het racen.

In een recent interview benadrukte Oscar Piastri dat zijn kalme en beheerste houding niet betekent dat hij geen agressie of competitiviteit heeft. In de Formule 1 helpt kalmte om je te concentreren, maar er zijn momenten waarop coureurs assertief moeten zijn en moeten vechten voor hun posities. Piastri benadrukte dat hij in zijn hele carrière te maken had gehad met moeilijke situaties waarin hij meedogenloos en assertief moest zijn. Dit toonde aan dat hij, ondanks zijn natuurlijke ontspannen uiterlijk, enorm competitief kan zijn wanneer dat nodig is en vooral voor de titelrace .

Alleen omdat ik kalm ben, betekent niet dat ik niet meedogenloos ben. Er zijn veel moeilijke situaties geweest in mijn carrière waarin je je ellebogen moet gebruiken .

Oscar Piastri vertelde SkySportsF1

Oscar Piastri zei dat hij niet wil dat hij als een onruststoker op de baan wordt gezien, maar hij weet dat hij zichzelf moet bewijzen om respect te verdienen. Hij wil laten zien dat hij een bekwame en serieuze coureur is, terwijl hij ook eerlijk en respectvol is tegenover anderen. Piastri dacht dat hij door zijn vaardigheden te tonen, erkenning van zijn medecoureurs wilde krijgen zonder onnodige problemen te veroorzaken.

Ik geloof dat ik vorig jaar al zei dat ik niet als een plaag op de baan gezien wil worden, maar je moet je respect verdienen.

Oscar Piastri voegde toe

Oscar Piastri bekent ‘vreemde momenten van woede’ te hebben gehad tijdens het racen

Oscar Piastri benadrukte dat veel mensen geloven dat hij erg kalm is tijdens het racen en dat Piastri dat zelf ook accepteert. Maar er zijn momenten waarop hij sterke emoties laat zien. Hij geloofde dat het belangrijk is om af en toe momenten van woede of intensiteit te hebben in de race. Deze momenten komen vaak voor in het leven van elke coureur en de 23-jarige ervaart die gevoelens ook. Deze gemengde gevoelens helpen hem om competitief te blijven en om te gaan met de druk van racen in de Formule 1.

Oscar Piastri (via IMAGO)
Ik denk dat veel mensen denken dat ik heel kalm ben, wat ik ook denk, maar ik heb nog steeds mijn momenten. Je hebt hier en daar een vreemd moment van woede nodig. Sommige mensen denken dat ik een complete flat line ben, maar ik heb wel mijn momenten.

Oscar Piastri verklaarde

Oscar Piastri benadrukte zeker dat hij een kalmerend karakter heeft, maar er zijn momenten waarop hij sterke emoties toont. Deze sterke emoties zijn nodig om succesvol te zijn in de Formule 1. Piastri was een sterke concurrent in de eerste helft van het seizoen, fans hopen dat de Australiër dezelfde energie op de circuits blijft brengen.

Related Posts

Deion Sanders Hails Shohei Ohtani as the Michael Jordan and Tom Brady of Baseball

Scott Polacek X Featυred Colυmпist IVSeptember 25, 2024 Johп McCoy/Getty Images Deioп Saпders is a Pro Football Hall of Famer aпd also played iп Major Leagυe Baseball,…

Shohei Ohtani inches closer to MLB history with 47th stolen base as 50-50 chase continues

Shohei Ohtani inches closer to MLB history with 47th stolen base as 50-50 chase continues – Source: Imagn Shohei Ohtani’s chase for the elusive 50-50 club (50…

Ohtani Makes MLB History with 45 Homers, 45 Stolen Bases

  Sports Sep 7, 2024 13:56 (JST) Los Aпgeles, Sept. 6 (Jiji Press)–Los Aпgeles Dodgers pheпom Shohei Ohtaпi oп Friday became the first ever Major Leagυe Baseball player…

Angels Manager Has Blunt Summary of His Role in Wooing Shohei Ohtani to Re-Sign

Sep 3, 2024; Anaheim, California, USA; Los Angeles Dodgers designated hitter Shohei Ohtani (17) flips his bat as he is given an intentional walk in the tenth…

Shohei Ohtani melts MLB fans’ hearts with ‘adorable’ first pitch involving his dog Decoy at Los Angeles Dodgers game

Ohtani revealed the trick was three weeks in the making MLB superstar Shohei Ohtani enjoyed another historic night at the ballpark on Wednesday – but was overshadowed…

Shohei Ohtani Won’t Be Honored by Angels in Return to Stadium After Dodgers Contract

Zach BacharCoпtribυtor ISeptember 4, 2024 Christiaп Peterseп/Getty Images Shohei Ohtaпi woп’t receive aпy ackпowledgemeпt from the Los Aпgeles Aпgels wheп he retυrпs to Aпgel Stadiυm as a…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!