Voormalig F1-kampioen geeft ‘onderbuikgevoel’ over titelkansen Max Verstappen in 2024

Damon Hill geeft aan dat hij het gevoel heeft dat het vrijwel onmogelijk is om Max Verstappen bij Red Bull tegen te houden in de strijd om de titel.

5aba7d8f8be940f79a3e1b492fbaacaa.jpg (1000×562)

Max Verstappen en Red Bull zitten in de problemen na een prestatiedip in de laatste paar races. Rivalen McLaren en Mercedes zijn enorm verbeterd, wat resulteert in een zware concurrentiestrijd met Red Bull. Er is een grote kans dat de voorsprong van de Nederlander wegglipt als ze na de zomerstop niet presteren. Met slechts 78 punten achter Verstappen leek Lando Norris erg sterk in tempo en zou hij de leiding in de laatste 10 ronden kunnen overnemen.

De wereldkampioen van 1996, Damon Hill, uitte zijn intuïtieve voorspelling over de overwinning van Max Verstappen in 2024. Hij zei dat het een hele opgave wordt om Verstappen in Red Bull te stoppen, het lijkt misschien zelfs bijna onmogelijk. Hill benadrukte dat, hoewel andere coureurs steeds dichterbij de Nederlander komen, hij heeft bewezen dat hij op elk circuit kan vechten om te blijven winnen. De 63-jarige prees ook zijn vermogen om verrassende resultaten te behalen als het moeilijk lijkt. Deze sterke vastberadenheid en vaardigheden stellen hem in staat om zijn positie te verdedigen en races te winnen, zelfs als de concurrentie zwaar is.

Mijn eerste reactie is dat het een hele opgave zal worden om Max Verstappen in een Red Bull te stoppen. Ik weet dat iedereen hem wil inhalen, maar hij heeft laten zien dat hij bereid is om elke centimeter van de baan te bevechten om de overwinningen binnen te slepen en hij is in staat om resultaten uit de hoge hoed te toveren.

Damon Hill zei op F1NationsPodcast

Hill gaf aan dat Verstappen de laatste tijd kritisch is geweest op het team, omdat hij wil dat ze verbeteren en actie ondernemen . De reden achter deze kritiek kan zijn dat de 26-jarige het nu moeilijker vond om races te winnen vergeleken met de afgelopen jaren. Eerder was het makkelijk voor hem, omdat hij dankzij de auto niet zo hard hoefde te werken om overwinningen te behalen. Maar nu andere teams hem inhalen en competitief worden, moet hij veel meer moeite doen om voorop te blijven.

Hij is behoorlijk kritisch op het team en wil meer in actie komen, omdat hij de afgelopen jaren veel harder moet werken dan hij gewend is.

voegde Damon Hill toe.

Damon Hill beweert dat Max Verstappen echt zal moeten vechten voor de titel van 2024

Damon Hill zei dat Max Verstappen heel hard moet werken om het kampioenschap van 2024 te winnen. Hij verwachtte dat, zelfs als Red Bull de auto verbetert en sneller maakt, deze nog steeds te maken krijgt met sterke concurrentie van rivalen. Er is een grote kans dat Red Bull grote aanpassingen doorvoert die de prestaties van de auto zouden verbeteren. Het scenario is echter anders dan in het begin, toen andere coureurs enorm verbeterd waren. Dus zelfs met een snellere auto zal Verstappen in elke race hard moeten vechten om voorop te blijven en het kampioenschap te winnen.

Max Verstappen, Helmut Marko en Christian Horner (Via: Imago)
Hij zal echt moeten vechten voor dit kampioenschap, dus als ze hem wat meer snelheid kunnen geven bij de ontwikkeling van de auto, dan weet ik zeker dat ze dat kunnen, maar hij zal nog steeds tot het einde toe worden achtervolgd.

Max Verstappen verklaarde

Damon Hill benadrukte zeker dat Verstappen voortaan dubbel zoveel moeite moet doen als hij niet wil dat zijn voorsprong wegglipt. Met de veranderingen die in de auto zijn doorgevoerd, is de kans groot dat Verstappen het opneemt tegen een zware tegenstander. Fans hopen dat Milton Keynes de nodige aanpassingen doet en de 26-jarige helpt zijn vierde titel dit seizoen te pakken.

Related Posts

Shohei Ohtani inches closer to MLB history with 47th stolen base as 50-50 chase continues

Shohei Ohtani inches closer to MLB history with 47th stolen base as 50-50 chase continues – Source: Imagn Shohei Ohtani’s chase for the elusive 50-50 club (50…

Ohtani Makes MLB History with 45 Homers, 45 Stolen Bases

  Sports Sep 7, 2024 13:56 (JST) Los Aпgeles, Sept. 6 (Jiji Press)–Los Aпgeles Dodgers pheпom Shohei Ohtaпi oп Friday became the first ever Major Leagυe Baseball player…

Angels Manager Has Blunt Summary of His Role in Wooing Shohei Ohtani to Re-Sign

Sep 3, 2024; Anaheim, California, USA; Los Angeles Dodgers designated hitter Shohei Ohtani (17) flips his bat as he is given an intentional walk in the tenth…

Shohei Ohtani melts MLB fans’ hearts with ‘adorable’ first pitch involving his dog Decoy at Los Angeles Dodgers game

Ohtani revealed the trick was three weeks in the making MLB superstar Shohei Ohtani enjoyed another historic night at the ballpark on Wednesday – but was overshadowed…

Shohei Ohtani Won’t Be Honored by Angels in Return to Stadium After Dodgers Contract

Zach BacharCoпtribυtor ISeptember 4, 2024 Christiaп Peterseп/Getty Images Shohei Ohtaпi woп’t receive aпy ackпowledgemeпt from the Los Aпgeles Aпgels wheп he retυrпs to Aпgel Stadiυm as a…

Andrea Kimi Antonelli vervangt Lewis Hamilton bij Mercedes ondanks crash bij hoge snelheid

De 18-jarige tieпer Aпdrea Kimi Aпtoпelli wordt waarschijпlijk beпoemd tot opvolger vaп Lewis Hamiltoп bij Mercedes, oпdaпks het feit dat hij tijdeпs zijп debυυtweekeпd iп de Formυle…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!